CRY WITH ME. WILL YOU?

6:33:00 PM



uikss??


do you want to cry with me? ni bukan entry pasal heart broken ke ape. tapi pasal kemanusiaan. tadi aku online facebook yang cam haram pas di upgrade skang ni, ternampak la ade member aku share video ni. yup! aku taw video ni dah lame. taon lepas punye cite. kalau korang nak kate ni entry basi pon aku tak kesah. sebab aku ni bukannye penonton youtube yang tegar. make, baru skang lah aku jumpe pasal ni.

tertarik dengan tajuk video ni, aku pon tengok la kan. mule-mule lagi lah teresak-esak dah aku nanges. siyes sedih woi! sobsobsob. aku ni dah la pantang tengok bende-bende yang berkaitan dengan kucing ni! sensetip sket!

part yang wat aku meraung-raung mase kucing putih tu landing beside member die yang dah kaku tu. sumpah sedih giler! aku taw perasaan kucing tu sebab aku penah alami situasi macam tu dulu.

aku teringat mase sekor anak kucing aku mati dulu. beto namenye. die nazak dekat pangkuan aku! bile die dah menghembuskan nafasnye yang terakhir, perlahan-lahan ibu die datang. jilat-jilat anak die. dengan harapan semoge anak die sembuh pastu. memang aku trauma giler lah pastu. tulah first time kucing aku mati depan mate aku. sebijik dalam video tu!

talk about cats, korang pasan tak, sometimes bile kite cakap-cakap dengan kucing kite, die suke kedipkan mate die kan? as a cat lover, aku dapat rasekan yang diorang paham ape yang aku cakap. so, aku akan balas balik dengan mengedipkan mate jugak sambil menghantar pesanan yang bermaksud, "anak ko dah takde. bersabarlah yea?"

sape kate binatang takde perasaan cam manusia? meh sini datang jumpe aku!

p/s : baru je pas tunjuk kat ah pasal video ni. die pon nanges gak taw tengok.

[ked's sketching]

You Might Also Like

7 Comments

  1. demn.
    aku sedih kot tengok video ni even aku geli ngan kucing.

    ReplyDelete
  2. syazwan geli dengan kucing????? ajaib tu....

    apa² pon rasa nak bakar je kereta yg langgar kucing tu

    ReplyDelete
  3. xleh tgk la kucing mati.. rase nak meraung je... waaaaa~

    ReplyDelete
  4. uishh..pengakuan brani mati dari wan tu haziq..hehe

    aku benci giler ngan orang yang langgar binatang tapi x reti nak uruskan mayat binatang tu pastu..berperikemanusiaan lah sket..

    ReplyDelete
  5. kesian kan msred?

    bukan lah zuan..kucing yg cinta kat aku..ngeh3

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers