YEAYY!! DAPAT KAD RAYA DAH !!

9:56:00 PM

uikss??


baru je lam entry sebelom ni aku ade post pasal aku nak kad raye taon ni kan, tuptup petang tadi adik aku bagi surat kat aku. bile aku tengok sampul, macam kad raye je. tengok cop dari kuantan. aku dah pikir-pikir dah sape la plak member aku kat kuantan yang kasi kan. bukak-bukak sampul, rupe-rupenye,





nana yang kasi! nana mane? nana junior aku mase kat dungun dulu. takde la junior sangat pon sebab kitorang same umur cume die masuk lambat 1 sem je. seprais giler laaa! yela, by post okeyh. mane die dapat alamat aku pon tak taw. huhuhu. sangat tak sangke. 


pape pon nana, tengs ek! ko telah merealisasikan impian raye aku pade taon ni. muahahaha. cam cite impian raye emilyn la plak!


p/s : tunggu kad raye dari lumut ni. ntah dapat ke tidak ek? :P


digital word sketching by ked

You Might Also Like

9 Comments

  1. Waaaa!! Untunglah dapat kad raya. Saya tak dapat pun. =(

    ReplyDelete
  2. hehehe..nak dapat kad raye senang je..wat entry sedih pasal x dapat kad raye cam sy..tros dpt on the spot..ngeh3

    ReplyDelete
  3. hahaha..ko pon sme cam aku zuan dpt kad raye arini gak..

    ReplyDelete
  4. bestnyer...da lama tak main kad raya nih....=D

    ReplyDelete
  5. zaman skola2 dulu rajen la kan nak dpt kad ry ni..ni la the only one kad ry taon ni..huhu

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers