TANJAT BOBOI : THE UNEXPECTED INVITATION

1:36:00 AM

uikss??



awak, honestly saye nak gitaw mase awak invite saye tu kan, saye rase cam nak pengsan. maw tak nye. tak percaye kot! terharu pon ade. tak sangke awak ingat jugak kat saye. 

okey, tu je yang aku nak cakap kat sini. hehehe. selamat bersahur guys!! 

p/s : err, ni spontaneous thursday ke hape ni? dan kepada awak, saya tulis ni dari hati taw. berbekalkan mood yang awak transfer tadi. hehee :P

digital word sketching by ked

You Might Also Like

4 Comments

  1. wahh... mcm bes je kan. mst quite excited. nak jgk!

    ReplyDelete
  2. @idayu ayu : excited sampai nak pengsan..hahaha

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers