SAMBUNGAN ENTRY SEMALAM - SCAN VIRUS DI BLOG

10:20:00 AM

uikss?? http://www.emocutez.com 


barang siape yang tak bace lagi entry aku yang dah nak hilang separuh nyawe semalam, boleh bace kat SINI yea. 


arini, lepas mesej-mesej ngan kak atie, aku pon tibe-tibe terpikir, yeke blog aku ni selamat? cam konpiden sendiri jep. so, nak taw selamat ke tak, aku pon google la cari scan virus untuk blog. memule aku jumpe site ni, urlvoid. then, aku pon scan la kan. resultnye kate blog aku ni clean dari sebarang virus. alhamdulillah.



tapi, name pon manusie kan. bukannye jenis cepat puas hati ngan satu result je. so, aku google skali ag, jumpe lak satu lagi site ni, onlinelinkscan. ape lagi, try la masukkan url aku. taraa. nah, aku bagi korang bace sendiri result die eh?


kesimpulannye, jangan ingat komputer je yang leh kene virus, blog kite pon leh kene gak taw. bersame-same lah kite menjaga kesihatan blog kite demi masyarakat dunia sejagat. 

p/s : credit to pheonix-cruzader dan ammar.

digital word sketching by ked

You Might Also Like

6 Comments

  1. oh macam tu ke ked. hihik nak terai nak terai. :D

    ReplyDelete
  2. ked ked tengok ni. credit to ked taww.

    ilagula.blogspot.com/2011/08/yayy-belog-aku-bersih.html

    ReplyDelete
  3. hoho.. br tau ade scanner utk blog =p

    ReplyDelete
  4. @ila syamila : sy share takat ape yang sy taw..kalau salah, tlg btolkan yea..

    @zwan : yup..aku penah bace kat entry spe ntah psl scan2 ni.. tu yang tringat nk wat tu..

    @saiazuan : aku pki internet security, x yh nk riso lebih la ek?hehehe

    @al sya : tu lah..tp x taw la efektif ke tak..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers