NAK SAMBUNG SKET ENTRY CIK EPAL BOLEH?

10:30:00 PM

uikss??


pagi tadi cik epal ade wat entry ni, apa yang lelaki perlu tahu tentang perempuan. tibe-tibe, petang tadi aku ade dapat idea la nak tambah satu lagi point. boleh tak cik epal? alaa. boleh la ek? hehehe

satu bende yang lelaki perlu taw, setiap perempuan tak nak kelihatan selekeh depan orang yang die suke. even perempuan yang dress up macam jantan sekali pon, tapi dah kalau namenye perempuan, die tetap akan melakukan perkara yang same. 

dan kalau korang ajak die keluar untuk bukak pose same-same, tapi die tolak sebab die tengah meniage kat bazar ramadhan pada mase tu, ketahuilah bahawa sebab utamenye ialah die tak nak korang tengok muke die yang tengah berminyak, berpeluh-peluh, dengan pakai seluar tracknye dan dengan tak mandinye pade mase tu. of kos la die mesti lah nak kelihatan kemas kan depan korang? ce cakap kat aku, perempuan mane yang sanggup keluar jumpe orang yang die suke macam tu? padahal, mestilah die nak sangat jumpe orang yang die suke kan? cume keadaan yang tak mengizinkan.



ketahuilah wahai lelaki, sememangnye kaum hawa ni sentiasa inginkan yang terbaek untuk diri mereka dan orang yang mereka sayang. cume kadang-kadang, mereka ni terlalu mengambil berat hal yang remeh temeh. eh, yeke? hehehe



last but not least, perempuan ni suke berkias. kadang-kadang tu, lain yang die cakap, lain yang die maksudkan. contoh macam aku la, entry ni sebenarnye kiasan isi hati aku je. hahahaha. 

p/s : kepada yang berkenaan, entry ni untuk awak. untuk explaination yang saye tak mampu nak kasi kat awak. comel tak saye? http://www.emocutez.com 

digital word sketching by ked

You Might Also Like

9 Comments

  1. seriusly aku xtau pompuan suka berkias ni.. adoi..kna alert la mcm ni

    ReplyDelete
  2. @saiazuan : haa..yg tak taw tu kene taw la..

    ReplyDelete
  3. @ i am S!L4H : really..hehehe..

    ReplyDelete
  4. sokong gilak entry ni!! suke3!! huhu.. cx pon pnh alami .. smpai merajuk jdnya cuz cx tknk kua. hahaha. kiasan? terbaik! tepat sekali :) mulut kate tidak tpi hati kata ya. haahh

    ReplyDelete
  5. @cx's : kan cx's kan? tulah sifat semulajadi pompuan..kalau dah lam ic nye ade binti, boyish cmne pon, die ttp cmtu..hehe

    ReplyDelete
  6. sp yg berkenaan tu?? ehem ehem hehe

    ReplyDelete
  7. @cik epal : kalau cik epal ade shaheizy sam, sy lak ade kamal adli.. :P

    @merLe : spe stuju boleh like kat fb masing2..hehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers