MISSING IN ACTION !!

6:12:00 PM

uikss??




dah lame kan aku tak post entry baru? (gaye lame je. padahal baru skip sehari. ahaks!). entah la. aku macam hilang daye nak update blog. oh, tidakkk. ni mesti sume gare-gare baru pas siap esaimen titas ibu petang semalam. teros rase nak rilek seminggu. hahahaha


tapi siyes laaa. takde mood. adakah sebab aku skang ni kene berebut beruk berkumpulan (berukband) ngan ammar ngan anas yang dah addict ngan youtube skang ni? ataupun sebab teringatkan tuan kamal adli yang tengah sailing kat langkawi skang ni? ataupun sebab aku tengah neves tunggu nak gi hospital balik isnin ni sebab wat medical check up tak abes aritu? tak kan lah sebab aku tertipu ngan skim buy one free one lak? haishh. konpius-
konpius.http://www.emocutez.com 

ekceli, banyak bende aku nak cite sebenanye arini. tapi tulah, mood tu tak datang lagi. tunggu malam-malam sket la e baru die datang. hehehe. okey lah, got to go! arini aku kene masak sebab ibu aku gi key el. waaa~~ nak masak ape ek? maaasaaaakkkkkk akuuuuuuu!!! 


digital word sketching by ked

You Might Also Like

0 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers