KISAH SI ANAS : KOREK TELINGA BATAL PUASA LAAA

2:01:00 PM

uikss??






haaa, kisah kali ni berlaku pas sahur tadi. arini anas ade kelas seni kat skolah. kali ni, cikgu die ade kasi projek ape tah sampai die dok sebok-sebok cari water colour kat umah. seb bek ade.  oke, water colour done! pastu, cari brush lak. godek-godek barang kak ngah die, jumpe la. brush done! the third one yang jadi issue pastu;


ANAS : kak long, pengorek telinge mane?
KED : eh anas, mane boleh korek telinge laaa. BATAL POSE TU NANTI ! 
ANAS : anas bukan nak korek telinge, anas nak bawak gi skolah. cikgu nak.
KED : oooo. yang cikgu anas nak tu bukannye pengorek telinge, tapi putik kapas. umah kite mane ade putik kapas nas oooiii.
ANAS : tak lah kak long. cikgu anas kate die nak pengorek telinge! bukan putik kapas!


adeh. tak reti aku nak explain beze putik kapas ngan pengorek telinge tu. nak wat camne, kat umah aku pakai pengorek telinge yang besi tu. tu yang die imagine camtu.




tapi, yang sebenarnye cikgu die nak tu, macam ni,




kalau lah pengorek telinge besi tu yang cikgu anas nak, aku terbayangla camne die nak wat projek seni die pakai mende tu. tolong imagine skali ngan aku pleaseee.




eh eh. tak kan lah pulak kan? http://www.emocutez.com 


digital word sketching by ked

You Might Also Like

4 Comments

  1. aku lg suka pki yg besi tu.. tp da ilang.. trpksa pki cotton buds..

    ReplyDelete
  2. @saiazuan : beli baru jelah..bukan mahal sangat pon zuan..singgit dapat 2..hehe

    ReplyDelete
  3. lagi info tentang korek telinga di SIHAT SELALU - Bahaya Korek Telinga

    ReplyDelete
  4. @armouris : ohoo..gud info..tengs for sharing..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers