KENANGAN LALU : TERMINUM AIR !! GULP !

6:38:00 PM

uikss?? http://www.emocutez.com 




korang penah tak alami situasi di mane korang penah terlupe yang korang ni pose? penah tak? haaa, nampak sangat menipunye kalau tak penah. ngehngehngeh


aku ingat lagi, dulu la, mase aku skolah-skolah dok asrama dulu. mase zaman aku dulu, kalau style dok asrama ni kan, besenye kite akan amik gelas dulu, chop kan meje tu ngan geng-geng kite skali, pastu baru amik makanan.


aku ni lak, ade satu pesyen huduh sket la. pesyen nye ialah, aku kalau amik air, besenye aku akan minum dulu sket sebelom gi kat meje. atau dalam bahase mudahnye, test dulu sebelom minum. aku dah memang terbiase wat camtu.


nak dijadikan cite, aku ingat ag, mase tu air anggur, dua gelas aku amik. pas tadah tu, sambil menuju ke arah meje yang dah di booking, boleh lak aku terminum sket air tu! pergghhh!! perasaan aku mase tu cam puas giler la. agak pelik gak aku kan. nape aku cam tak penah minum air anggur ni? zappp!!! suddenly, baru la aku teringat, aku pose la mase tu! malu giler nak mati lah. dah la mase tu orang memang pack giler kat tempat air tu. aku pandang kiri kanan, phewww. seb bek tak de sape yang nampak. hehehehe


moral of the story, jangan lah membiasekan diri anda minum sambil berjalan yea. kalau tak, memang masak la korang slalu terlupe mase bulan pose.


err, kalau tak sengaje, pose tak batal kan? hehehehe http://www.emocutez.com 


digital word sketching by ked

You Might Also Like

4 Comments

  1. @nasz : shhh..jgn gtaw org len ek..

    ReplyDelete
  2. haha ! kurang phale pose..
    terliur sudaaa :)

    ReplyDelete
  3. @syerz eyryn : opssyy..terlebih sudaaa..hahaha

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers