FIRST DAY RAMADHAN

10:13:00 PM

uikss??




satu hari di hari raya, dua hari di jalan rayaaaa. eh? ni lagu raye la! salah tune lak. tukar-tukar! aku nak cakap pasal first day pose sebenanye. hehehe


arini first ramadhan. budak-budak anas ngan ammar pon cuti arini. haishhh. terok la aku nak menjawap pertanyaan anas tuh. mane taknye, selang seploh minit dok tanye aku, bape minit ag nak bukak pose. letih mak taw nak jawap. bayangkan lah, start dari kul 9 sampai lah kul 7 die dok tanye mende yang same. sabo jelah.


da best part is, first day pose ni aku dapat bukak pose ngan air peberet aku!! nak taw air ape? ni diaaaa.




air katira!! air ni imported khas dari johor taw. kat area aku, air ni jumpe mase bulan pose je. tu lah yang membuatkan die spesel pada pandangan mata aku. wuuu~~ dulu mase aku study kat dungun, aku ade gak tercari-cari air ni. tapi tak jumpe! memang kempunan giler nak minum air ni untuk bukak pose. kene tunggu balik temerloh dulu baru dapat. sedih-sedih.


memang syok la first day pose dah dapat air katira. hah, korang lak camne? ape experience first day pose ni? meh ler share-share skali due. hehehe


selamat berpose jugak esok!


digital word sketching by ked

You Might Also Like

4 Comments

  1. Alahai, comeyla anas asyik tanya bila nak berbuka.. btw, zwan x penah rasa lagi ayaq katira tuu.. sedap sangat ka?

    MySuaraBlog: Senyumlah Sikit

    ReplyDelete
  2. dah pernah jumpa sekali kat Pahang... sedap!

    ReplyDelete
  3. @zwan : aishhh. letih nak menjawapnye..huhu..sedap zwan..kat sane x taw la de ke tak..nk cite pon x reti rase air die ni..yg pure katira dri jb la..

    @TK : see..TK pon kate sedap..

    ReplyDelete
  4. Salam.
    Air Khatira First Cup.
    Sila layari blog kami
    http://onefirstcup.blogspot.com
    untuk info lanjut.
    Selamat mencuba.

    First Cup.
    First Taste. First Love.

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers