FACEBOOK HEBAKKK !!!!

11:51:00 AM

uikss??


hebakk kan facebook? kalau korang pasan kat sidebar belah kanan korang tu ade review ni. kirenye, pade 16 august 2010, ni lah status yang aku penah post kat wall aku. haaa, hebakk tak? pergghhh. bagus gak kan Mark wat camni. sekurang-kurangnye kite boleh ingat balik ape yang terjadi taon lepas. 

tengok macam status ni. otomatik aku teringat balik ape yang terjadi mase tu. mase ni aku tengah ade lam kelas cross culture. mase tu ade presentation tentang negare Indon by grup faris and the geng. memang klakar giler la mase tu. dah la wat kat bilik tanyangan library. mase tu dah pose ke blom aku tak ingat. tapi yang tak leh blah soalan rara tu lah. memang kene skali bile faris jawap macam tu. hahahaha. team members die yang len plak ban ngan baha. memang pecah panggung la wa cakap same lu. teringat lak zaman mude-mude dulu. chewahhh!!

kalau boleh, aku nak tengok balik status aku mase taon 2009. bukan ape, aku nak taw bile tarikh aku start pakai brodband. sebab ujung taon ni, abes la kontrak brodband aku!! bile abes kontrak yang sebelom ni bayar 50 hengget sebulan, aku kene bayar 98 hengget sebulan la plak! tak nakkkkk !!!!!!

p/s : eh eh, da macam wordless wednesday la plak. hahahaha http://www.emocutez.com 

digital word sketching by ked

You Might Also Like

4 Comments

  1. @azam : hebakk kan? tak tercelen fb ni rasenye..

    ReplyDelete
  2. tak gomar ckt bnda ni, ye la semua yg kte taip dia smpan dlm db dia. everything.. sometime bdna2 yg past yg kte xnk igt, teringat blk.. huhu

    ReplyDelete
  3. @saiazuan : aikk?? len macam je bunyinye..hehehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers