ANGRY BIRDS RIO

5:30:00 PM

uikss??




whoaaa. maybe aku orang yang terakhir skali taw pasal angry birds rio ngan season ni tapi peduli ape aku. better late than never kan? hehehehe

syok woo yang rio ni. nak men pon takde la rase berdose sangat sebab kali ni kite lastik sebab nak selamatkan burung-burung rio tu sume. kalau dulu kan kite lastik nantang tuh. kali ni pon len sket sebab nanti kite dapat nenas emas. nenas tu plak ade system collection gitu. wahhh. best tak angry birds rio ni?




tapi tu laaa. aku tak dapat nak activate kan full version punye. ade sape-sape taw tak die punye activation key atau yang full download tak yah nak activate-activate dah? sesape taw tolong gitaw aku ek? kesian kat adik-adik aku ni yang tak leh nak nak gi next stage sebab tak leh nak activate. 

please yea koranggg??


digital word sketching by ked

You Might Also Like

6 Comments

  1. plz plz plz aku dah xnk main game ni..haha

    ReplyDelete
  2. hahaha..ko cam trauma jep zuan..asal?

    ReplyDelete
  3. game ni sangat best. macam ada dadah. asyik nak main je hakhak

    ReplyDelete
  4. kan3? sy rase la kan cik epal, mesti owner die tgh high mse design game ni..adik sy blik2 skolah bukan reti nak tuka baju ke, ape ke..terkam angry birds dulu..ish3..

    ReplyDelete
  5. lu fail wadi? lu bikin malu jela sama adik gua..hahaha..lu gi bertapa ngan die..kompem pass kali ni..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers