AKU DAN KAD RAYA - CITE 3 TAHUN LEPAS

1:29:00 AM

uikss??


yeahhh. dah siap satu esaimen ibu aku, leh le aku curik-curik mase nak post new entry kat sini. ngehngehngeh. arini, aku nak share kat korang koleksi kad raye yang aku penah dapat zaman mude-mude dolu.



silekan tengok. kalau nak taw, ni la secret box aku. fuyoooo. secret la sangat. takde pape pon sebenanye. just sebuah kotak kasut diadora yang ade 1001 kenangan dalam ni. yang paling banyak, kad raye la! hoyehh. 


ni sume, koleksi kad raye yang aku penah dapat mase zaman skolah menengah dulu taw. yang zaman u punye jangan tanye. haram aku nak dapat. sobsobsob. 


ni kad raye yang paling aku suke skali sebab sangat simbolik okey. huahuahua. mane-mane budak skolah aku, diorang taw la ape yang simboliknye. tengs nare!


ni lak aku dapat mase tukar-tukar kad raye lam kelas jepon. haaa, jangan tak taw aku penah amik bahase jepon dulu. tapi, dah namenye pon blaja untuk exam je kan, sebab tu lah aku tak reti-reti nak cakap jepon sampai skang ni. huhuhu


hah, sape rajen translate la ape yang azrah tulis ni. cakap pasal tukar-tukar kad raye ni, teringat lak aku. sape lak ek dak kelas 2A yang dapat kad raye aku? demmm! tak ingat la plak. =.="


ni lak kad raye yang terpanjang wishnye yang penah aku dapat. dari sape lagi kalau bukan cik nab kite. hehehe


aku tengok kad ni, teringat kat member aku izni yang dah nak jadi doktor skang ni. tengok jela, zaman skolah-skolah dulu kemain lagi bagi kad raye katun doktor-doktor. tengok-tengok dah besar ni, jadi doktor sungguh rupenye. congrats jeb! nanti bukak klinik jangan lupe kasi free kat aku ek? hahahaha


standard la, dah name pon student skolah mase tu kan. kad raye pon mesti lah yang sepeket ade 5 keping tu. make, ni lah hasilnye. kalau dalam setahun tu, tak sah kalau tak dapat 2,3 kad raye yang serupe. ni salah satu contohnye.


pengirim kad raye yang paling setie setakat ni iaitu ira! sebenanye ade 4 kad raye die. tapi aku tak sempat nak amik gamba yang lagi satu tu sebab nak cepat. maksudnye, 4 tahun berturut-turut die tak penah miss bagi kad raye kat aku.


hah, ni lak namenye kad raye pakej. 1 kad, kongsi 3 orang. hampeh tol la. pape pon, tenkiu la kat yut yang ingat nak bagi kad kat aku. aku taw burn ngan arep tu setakat tumpang sign je. ahaks!


haa, tulah cite aku ngan kad raye aku. ingat lagi mase zaman skolah dulu, aku kan dok asrama, tiap kali datang prep malam or datang skolah pagi je mesti eksaited nak tengok ade kat raye ke tak bawah laci meja. takpon kat celah-celah loker buku. kalau dalam dorm, bangun-bangun tido nampak kad raye tindih ngan magnet kat depan pintu loker. syok kan mase tu? siap kire lagi bape banyak kad raye yang dapat mase tu. wahhh, bestnye. siyes aku rindu zaman-zaman berbalas kad raye camtu. skang ni, mimpi lah nak dapat. adehh. 

p/s : ade sape-sape kat sini yang nak kasi aku kad raye gak?

digital word sketching by ked

You Might Also Like

4 Comments

  1. ked!! nak tuka kad raye dgn ked boleh?? ;) wink2!!

    ReplyDelete
  2. nak3!! sungguh ni cx? nk tuka yg baru ke yg lme?hehe

    ReplyDelete
  3. dulu punye cite zuan..skang ni? hampehhh..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers