2 WEEKS STOP

5:46:00 PM

uikss?? http://www.emocutez.com 



sobsobsob. berat hati sebenarnye, tapi dah terpakse. aku terpakse membiarkan blog aku ni bersamun berlalang selama 2 minggu paling lame demi kesejahteraan sejagat. bukan aku tak sayang kat blog ni, tapi aku ade banyak komitmen len lagi. 

yelah, start esok aku dah kene jage gerai kat bazar ramadhan ngan kazen aku, caca. dengar tu sume orang temerloh. jemput la datang ke gerai buah kurma aku depan kedai makan singgah sokmo yea. sesape nak otograp pon leh mintak kat situ. bajet retis sungguh la kan? ahaks!

tu petang punye cite, malam tu lak nak wat esaimen ibu aku lagi. mane nak wat story book la, titas la, lapbook la, ape la. memang takde mase la kan? buat mase ni aku tengah study titas. susah giler aku rase! maybe bahase yang di gunekan tu sastera sangat kot. aku dah tak dapat beze mane satu main point ngan huraian. sume cam same jep.

hah, tu lah reasons aku. susah gak kalau aku curik-curik mase untuk blogging ni. yelah, skali aku blogging mane ade 15 minit. koman-koman sejam. nak BW ag. takpe. biarlah aku setel sume keje-keje aku dulu. ade senggang, insya Allah aku akan curi-curi mase untuk menaip entry ek?

http://www.emocutez.comdoakan sume keje aku berjalan ngan lancar taw! lagi satu, please miss me okeyh? 




digital word sketching by ked

You Might Also Like

2 Comments

  1. takpela bz...siapkan kerja kita dulu baru blogging...

    pe kata update je 3 4 ayat progress kerja tu....

    ReplyDelete
  2. @msred : wah msred, gud idea..tengs 5 da tips.. :)

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers