MALACCA TRIP

3:40:00 PM

uikss?? semalam kan aku gi anta adek aku register kat poli melake. so, balik dari anta die tu, kitorang gi la jalan2 kat banda melake. setelah 5 kali pusing tak jumpe jalan, sampai gak akhirnye kitorang kat sane. memandangkan family aku ni bukannye kaki jalan, ni la masenye kitorang nak mengabadikan gambar bersame2. malangnye yea, sebab aku da banyak kali gi melake, asyik2 ade trip gi sane je, jangan la tanye mane gamba aku kat sane ek? hahahahaha. aku bagi chan kat parents aku ngan adik2 aku untuk bergamba bersame. oh ye, before aku terlupe, aku terpakse upload gamba ni kat blog je sebab law aku upload kat fesbuk, angah ngan de kompem jelez sebab diorang tak dapat gi jalan sane. ahaks!

so, let's the picture start to story everything....


mase ni kat menare taming sari



ibu tengah tunjuk ikan kat laut tu kat ammar


abaikan muke tak bermaye aku tu



muke khusyuk giler ammar



ayah sempat lagi online kat atas tuh


dialong lam cite ni aku suh diorang pandang atas. and then, tengok jela anas tu. huhuhu

view dari atas


anas still setia ngan baju angry birds die


meh sini ngan kak long lak


waaaa...merahnye mak ngah



sebok je anas ni nak masuk gak


my mummy!!


candid!!



 mak aihhh.. banyak la plak gamba nye. hahahahaha.. pasni aku da malas nak tulis caption da, korang jangan banyak tanye, enjoy tengok sendiri oke?











































































































































digital word sketching by ked

You Might Also Like

3 Comments

  1. xpernah naik lg menara tamingsari tu

    jom try ni :D
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/grapevine-saya-budak-hingusan.html

    ReplyDelete
  2. wow kelas jaket kau nyah...mak shuker...

    ReplyDelete
  3. saiazuan,,x penah naek la kne try..best wooo!!!

    adda,,harusla kenal..bli mase ngan bff dulu kot..hahhaha

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers