TIPS TAK NAK SEMUT MASUK KE DALAM BEKAS GULA

12:39:00 PM

uikss??


entry yang cukup beremo di abad ni. ni sume gare-gare semut yang berleluase kat umah aku skang ni. awas! tips ni hanye untuk di lakukan kepada bekas gula sahaja! kalau korang ikot kepale hotak ting tong aku ni yang meng applynye kat sudut-sudut pintu, tingkap dan sebagainye, memang la tak berjaye yea!




carenye senang jep. masukkan beberape batang kulit kayu manis kat dalam bekas tu. haaa. senang je kan? perggghhh!! punye la berkesan sampai aku tak tutup bekas tu pon semut tak nak masuk gak. die pandang dari jaoh je. muahahahaha


okies! pasni kalau aku ade pape tips pasal semut lagi, aku akan share kan ngan korang ek! pasni boleh la aku dapat adiah nobel discover care-care nak tangani serangan semut di kawasan rumah!


digital word sketching by ked

You Might Also Like

2 Comments

  1. sile cube mizzkechique..kompem sukses!hehehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers