TERUJA AKU MENGEJARMU JUVANA

12:50:00 AM

uikss??


perghh.. memang teruja aku mengejar drama ni. sangat teruja nak tengok ending and as the result, JUVANA memang sangat tak mengecewakan. hehehe



memang full of suspense la ending die ni. at last kantoi jugak tuan raja ngan cikgu azman tu. padan muke! hah, tu la botak. baru ko nak menyesal. kalau ko ikot cakap cikgu zakiah awal-awal kan tak kene tangkap. muahahhaaha. tak sangke last-last daim jadi cikgu gak kat skolah tu. baguslah kan? 

yang klakar skali mase credit tu, diorang ade tunjuk ape yang terjadi pade budak-budak wira bakti tu. oleh sebab jarak aku ngan tv sejaoh 4.45 meter, aku sempat tengok certain-certain jela. macam apek, jadi tokoh korporat. kicap jadi restaurant operator, gaban jadi motorcross racer, dan taiko botak lak mesti la jadi peninju dunie. hahahahaha. yang paling tak leh tahan, ade yang jadi model majalah tuuuu. aku rase panjang kot. oh yea, ayam jadi suami beranak 8. ahaks! sesuai sangat la ngan sejarah silam diorang kan?



okela, finish with juvana. aku harap pasni ade ag cite-cite yang best macam tu. takde la dok depend sangat pade cite cinte-bisnes-kapel-santau-bunuh-culik-kene tangkap-menyesal-lokap-mati. kan kan kan?

minggu depan jangan lupe tengok cite baru lak. supermak gituuu. tengok cam best jep.


hah, for those yang tak sempat nak tengok juvana last tadi, boleh la tengok kat tonton yea!!




digital word sketching by ked

You Might Also Like

4 Comments

  1. siesly sedih juvana da abeh..hope ade filem @ the movie..kn3

    ReplyDelete
  2. taw takpe..cite terbaek tu taon 2011..
    kalau ade film pon kan, diorang leh wat sambungan rintangan yang dihadapi oleh sume ex student wira bakti kat dunia luar kan norul?

    ReplyDelete
  3. iz pn suka cerita ni...like daim..:)

    ReplyDelete
  4. kan?kalau wat filem kompem laku punye..
    dga cite final episode tu 4.2 juta taw yg tengok..termasuk la kite iz kan?hehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers