SEGMEN CX'S : GENG UITM BY CAMPUS

12:15:00 PM

uikss??






dah lepas segmen ninie tu, join segmen ni lak. ahaks! habes la kalau orang blogwalking kat tempat aku. manjangggg join segmen. hehehe. tengah ade mood ni. boleh la ek? bukan slalu aku rajen join segmen ni. skali skale jeee.


oke, segmen kali ni khas untuk student uitm sahaje. umt ke, utm ke, tak leh join ek? kalau nak, wat sendiri. muahahahhaha


anda student uitm dan ingin menyertai segmen ini? klik sini !!!


okeh3. tak nak buang mase aku nak introduce diri aku.


student UiTM Terengganu Kampus Dungun sesi 2008-2011
diploma in tourism management
baru je abes so takde part la ek?hehe
will be further my degree at UiTM Shah Alam this september in the same programme

err, so cx, nak kire saye macam mane ni ek? hehehe

nak tag zwan sabri ngan nurul laa. hehehehe

digital word sketching by ked

You Might Also Like

11 Comments

  1. tq sgt sudi join! usaha takwa mulia! :)

    ReplyDelete
  2. Singgah sini :)

    http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

    Cik POP ajak join segmen blogger 1 malaysia :)

    Segmen Kami Blogger 1Malaysia

    ReplyDelete
  3. cik pop pon student uitm jugak?ni kene terjah ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. saya pon masuk september ni jugak :) selamat berkenalan yaw! uitm dihatiku! ♥

    Geng uitm by campus :)

    ReplyDelete
  5. hye I and queen F..slmt berkenalan!!

    ReplyDelete
  6. Jalan2 dri Segmen Geng Uitm by Campus!

    dtg dari Campus Shah Alam...salam perkenalan..salam ramadhan...selamat berhari raya...hehehehee

    ReplyDelete
  7. cik reen singgah sinie jugak..

    Cik Reen melawat dari segmen yg sama...
    http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/07/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

    jom sertai contest cik reen nie => http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

    ReplyDelete
  8. singgah melawat geng kampus shah alam..

    UiTM Dihatiku.. ^_^"

    ReplyDelete
  9. selamat singgah je blogger2 sekampus..law jumpe tengah jalan, jgn lpe blnje ek?hehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers