SEGMEN : BEN ASHAARI DAN BLOGGER

2:21:00 PM

uikss??


bosan-bosan ni, rase nak join segmen lak. segmen kali ni, datang dari abang ben lagi!! segmen ape? klik SINI !!






dan, gambarnye ialah, taraaa...


gambar ni aku amik mase kelas aku, HMD5TB batch Julai 2008 - April 2011 UiTM Dungun wat cultural exchange international visit ke Indonesia taon lepas. mase ni kitorang kat Museum Geologi, Bandung. wooo. ni la first time aku gi over the sea. pulak tu ngan member-member sekelas lak tu. macam-macam keje kitorang wat semate-mate nak kumpul dana untuk ke sane. wat car wash, tayangan, jual sandwich, rojak sume. bile teringat balik, rase rindu kat sume tu. setelah berusaha sedaye upaya untuk cari sponsor dan duit poket sendiri, lepas jugak kitorang kat sane. sobsobsob

http://www.emocutez.com
memang memorable lah kan? 
digital word sketching by ked

You Might Also Like

28 Comments

  1. mane satu awak ni? hehe..

    dtg dari segmen abg Ben :)

    Do follow you jugak ^_^

    ReplyDelete
  2. @nur syuhada : sy yg amik gambar..hehe..maceh follow..

    @mohd khairi : mee bandung pnah makan x? huhu

    ReplyDelete
  3. suit kan bila carik sponsor sama2 ngn mber utk sst event tuh? :)

    ReplyDelete
  4. @atiqah wadiah : cabaran tuh..nak kumpulkan 1200 sorang..huhu

    ReplyDelete
  5. wahh..best nya dapt pegi over sea.even indon pun, still over sea jgk.hehe =)

    ReplyDelete
  6. tq datang jenguk aimaniman... akak suker... lagi suker p bandung p bukit tinggi p pasar baju dia.. org pasar ikan kat sana pasar jual kain baju. apa ke x syoknya perabeh duit...

    ReplyDelete
  7. tengs koranggg!! hehehe :)

    ReplyDelete
  8. hai datang singgah sini...saya pon uitm gak..hikss

    ReplyDelete
  9. angel terbaek lahhh!!

    http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

    ReplyDelete
  10. smart la pic tu. wah, UiTM dungun ea? dynda kt machang :P

    ReplyDelete
  11. @dayah jelita : uitm mn yea..hehe

    @aq noor : penat nek ats turun bawah nak maik angle tuh..huhu

    @miss dynda : da brhijrah dari dungun dah..

    ReplyDelete
  12. @farah hanim : jum gi ngan awak lak..hehe

    ReplyDelete
  13. @chempaka sari : alah, nanti ble2 awak dapat la gi jugak.. :)

    ReplyDelete
  14. wow... bandung.. :D

    memorable moment. :)

    singgah dri segmen Abg ben. :D

    ReplyDelete
  15. @fida : hye fida..yup..very memorable moment.. :)

    ReplyDelete
  16. yeahh i like gamba pandang atas muehehe. dah follow taww ! :D

    ReplyDelete
  17. @ila syamila : i like too!!huhu..tengs follow blog ni..

    ReplyDelete
  18. wahhh seronok dpt gi jalan.hehehe :)

    ReplyDelete
  19. @mimie : yeah..nak jln2 slalu amik le kos tourism cm kitorang..ngeh3

    ReplyDelete
  20. @permata biru : tengok je ke? like lah skali..wahh, cam fesbuk la plak..hehe

    ReplyDelete
  21. wahh.. best kan.. time belajar la, byk kumpul pengalaman.. =)

    ReplyDelete
  22. wooo...jauh tuuuuu....view pic yg sungguh kreatif!

    Jom jengah pic mimiew sy yg comel lak..salam ziarah yer...

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers