PADAN MUKE KO!

7:10:00 PM

uikss??


hahahaha. klaka klaka. korang nak taw ape yang klaka? jap ea aku cite. sebelom tu, kaci aku gelak skali lagi. kahkahkah

gini citenye. tadi kan, membe aku, una, ade mesej aku. die kate die ade terjumpe CIK EPAL kat mid. wallawehhhhh!!!! jumpe CIK EPAL kot!!!! jjeeeellleeeeezzzzz sangat mak taw tak! huhuhu. aku tanye la die, "ko amik gamba tak ngan die? otograp?". niat di hati tu nak la dapat otograp CIK EPAL. boleh gak aku tepek kat blog aku yang tak seberape ni. kaci jelez 1 mesia. leeee... skali una kate die nampak tengah jalan je. tak sempat pon nak taking making pitcha. hhhmmmm... melepas la nak dapat otograp CIK EPAL




then, kesinambungan dari tu, aku nak wat la status kat fb kan. menandekan aku jelez teramat sangat ngan una tu. huhuhuhu. then, aku pon search la kat fb name CIK EPAL. kot2 law ade boleh la tag. tapi, korang taw ape yang aku jumpe?



sungguh! aku jumpe page ni. uihh, ade 91 orang like tuuu. let's cekidaud wall die ade ape. 


haaa, tu la fanpage anti CIK EPAL. zahiriah memang nampak cam ramai je yang like kan. tapi, korang taw tak, diorang yang like ni sume nak hentam balik admin! kahkahkah. tu yang aku nak tergelak tu. padan muke admin! die ingat ramai la yang tak suke CIK EPAL cam die! rupe2 nye, sume nak boooo die balik! i like! aku rase cam nak tubuhkan page WE LIKE ADMIN KAMI MELUAT BUDAK GEDIK MACAM CIK EPAL KENA BOOOO. boleh tak agak2?? hahahaha


dan kepada CIK EPAL, sabo ek? orang jelez memang camtu. huhu. untung la awak ramai jugak loyal reader awak yang bekap. awak rase2, boleh ke idok kite bako je fanpage tu? hehehehe. chill oke? 

dan kepada mereka yang bercite2 tinggi melangit untuk wat hatepage camtu, silekan la kalau nak kene maki! huahuahua.

p/s : errr, if la awak ade terbace post saye ni kan cik epal, membe saye una tu suh tolong tanyekan, betol ke awak gi mid siang tadi? hehehe. die takot die salah nampak orang laaa..

digital word sketching by ked

You Might Also Like

4 Comments

  1. hari hari g mid sebenarnya hahaha. kem salam lah kat una tu :)

    ReplyDelete
  2. waaahhhhhh!!!

    cik epal komen blog saye!!

    tak sangke!!hehehe..kim slm kat una tu je??kat saye??

    ReplyDelete
  3. wow..bertuah kau nya...CE tue komen

    ReplyDelete
  4. huhuhu..

    una lagi la berdouble tuahnye..

    CE kem slm ag kotttt..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers