KREATIF BERSAMA SEARGENT KERORO

11:07:00 PM

uikss??

hah. yang ni aku suke. suke sebab ape? sebab nak merepek-repek sambil makan kerepek cicah milo ais! sedap tuuuu...




hahaha. nak join? klik sini !!! 

cepat-cepat! berenti la merapu kat atas tu ek. nak kejar mase ni. skang ni da kul 10.51 dah. ah sudah. abes je aku type ayat tu da jadi 10.52. 



memperkenalkan watak-watak utame dalam cite ni.
danbo : kotak yang kaler cekelat tu hah
domo : yang kaler biru tu laa. tak kan meja tu plak!

******************************************************
domo : danbo danbo.
danbo : yea saye domo. nape? lapo megi ke?
domo : megi pekejadahnye bo malam-malam bute ni? kang gemok lak aku. ko laen la. makan banyak mane pon takpe. takkan bulatnye. yela, ko kan petak!!
danbo : loh? kesitu lak! cepat sentap ek ko skang mo? aku tanye sket je. 2 line ko balas.
domo : alah, bile ag nak bermanje ngan ko bo. hehehe
danbo : ah, nak manje-manje gi tunas manje la!
domo : olololo. udoh-udoh. hudoh beno wat muke gitu. eh, lari topik lak kite ek? sebenanye aku nak ajak ko men game ni.
danbo : game? game ape? PS2 ke?
domo : hah, ni lah budak zaman skang. keje nak men game yang tak keluarkan peluh jeee. camne nak sihat camni,
danbo : haah. betol jugak kate ko tu ek mo. ape die game tu?
domo ; kite men sape dulu jadi patung nak?
danbo : #$%#&*!()
domo : loh? asal lak ni? tak best ke?
dambo : ko ni, name je glamer! 1 dunie kenal ko. tapi tak cerdik-cerdik jugak! nak men sape dulu jadi patung pekenamenye. kite ni bukan ke dah jadi patung! grrrr~~

*************************************************
eh, boleh lak danbo yang marah? memang tak masuk ngan muke innocent die langsung kan? ah, gasak laaa~~ hahahaha

[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. hahaha, danbo marah pon muka blur.

    p/s : thanks join :)

    ReplyDelete
  2. hehe..welkam..
    bosan2 ni tu join tu..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers