KO NAK NGORAT ADIK AKU?

1:39:00 AM

uikss??


ade membe aku nak ngorat adek aku!! kim salam sket! please ek. aku tak nak adek ipar yang ag tue 5 bulan 20 hari dari aku. ahaks!



sungguh ngong skali bile die kate muke aku ngan adek aku tak same. yela, kalau same, tak ramai la suke kat adek aku cam skang ni sebab aku tak cun! hahahaha

mule-mule aku komen la status adek aku. tengah dok rancak reply mereply tuh, tibe-tibe masuk je sorang ni hah tanye soklan gitu. bile die sebut name aku kero je, hah, sah! budak skolah aku la tuh. sebab tak de orang laen nak panggil aku kero selaen budak skolah aku dulu.

aku pon tengok la profile die ni. tak de la ramai sangat budak batch aku fren ngan die pon. tibe-tibe die fren ngan maya ape kes? musykil gak aku. aku siyes memang tertanye-tanye sape la die ni.

skali bile die bagitaw sape die, baru la aku pasan. die penah masuk skolah adek aku jap dulu mase form 6. no wonder la adek aku leh kenal die. huhuhu. pastu, mase aku nak print screen ni baru pasan, die da delete komen die yang reveal sape die tuh. ek elaaa~~ ko ingat ko retisss ape?

pastu sebok nak mintak-mintak nombor adek aku kat aku. usahe la sendiri. kan? kalau la shaheizy sam yang nak ngorat adek aku, tak payah tunggu die mintak tolong, da lame aku tolong die. tapi tolong ngorat aku la ek? ahaks!



manis je ayat ko kan nak kenal ngan adek aku. ko ingat ag tak dulu sape yang unfriend ngan aku sebab aku kutuk-kutuk gamba ko? gurau sket pon tak leh ke bhai? sentap aku taw mase tengok aku dah tak friend ngan ko. sobsobsob

so, kesimpulannye, nak adek aku, ejas sendiri! muahahaaha


[ked's sketching]

You Might Also Like

5 Comments

  1. ehheheh..lau sam ni..kb pun nak.. :P

    ReplyDelete
  2. klau sam la,,bek die jd abg ipar adek aku..hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha..padan muka.. kalo nk.. cari sendiri..baru la gentle

    ReplyDelete
  4. btol3..ape barang mintak tlg kat orang..

    ReplyDelete
  5. laaaa ingat sape?ish aku agak da.ade lagi die..huu

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers