KISAH SI ANAS : ANAS BELI KUMBANG !!!

4:24:00 PM

uikss??


haish. kalau ngan adek aku anas ni la kan, macam-macam siri dah aku leh wat kat blog aku ni. siri arini pulak, pasal kumbang.


arini la, balik dari skolah je, anas berkate kepada ku,


ANAS : kak long, kak long. anas beli kumbang kat skolah tadi.
KED : hah? kumbang? anas beli buat pe? kumbang ape?
ANAS : ni haa. kumbang ni. (die bawak keluar dari beg die lalu tunjuk kat aku)





KED : laaa. pin kumbang ni rupenye. eh anas, yang awak beli nak buat ape? selalunye pompuan jela yang pakai mende-mende macam ni. awak nak pakai macam mane.
ANAS : anas bagi la kak long pakai. (tengok tu, ade je alasan die). esok anas kena bawak rm 2.20 gi skolah. cikgu suruh.
KED : wat pe duit banyak-banyak tu?
ANAS : laaa. nak bayar duit kumbang tu la. cikgu suruh bayar esok.

KED : laaa, awak da taw awak takde duit, kenape beli jugak. hah, camne anas nak dapat rm 2.20 tu?
ANAS : anas mintak la kat kak long. kan anas bagi kumbang tu kat kak long.
KED : hampeh punye adik!! aku lak kene paw!!


digital word sketching by ked

You Might Also Like

0 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers