KERBAU SAPE YANG MEMBUAT ONAR NI!!!!

8:12:00 PM

uikss??

woooooiiiii orraaaaannnggggg kkkaaaaammmmpppppuuuunnnngggggg!!!! kerbau sape la yang membuat onar kat umah aku ni!!! ggggrrrrr~~ bengang tol aku!!! maw tak panas hati aku. korang nak taw ape yang terjadi? hah, tengok ni!!





haaa... paham tak ape yang terjadi skang ni? tu gamba kat atas tu, gamba ampaian umah aku. chettt!! jangan kutuk ampaian umah aku yang yang dah kendur tu ek. abaikan tang tu. huhuhu


nampak tak yang berselut kat ampaian tu? haaaa... tu la selut yang kerbau tu bawak. yang aku tak paham tu, ampaian umah aku ni rendah je. macam mane la kerbau tu lepas lalu ek? musykil3..

yang kerbau pon satu, apesal la die nak lalu kat bawah ampaian tu? banyak lagi laluan alternatif yang ade kat sebelah ampaian tu. saje je nak wat aku hangen pagi2 ni.

dah tak pasal2 lak aku kene buang selut2 tu sume. kalau tak buang, kotor la baju2 yang aku nak sidai nanti. haissshhhh... satu keje pulak la nak buang selut2 tu sume. bazir mase taw tak!

moral of the story, buat la pagar kat ampaian kain korang supaye tak saket hati cam aku setiap pagi. huh!

digital word sketching by ked

You Might Also Like

2 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers