KANTOI !!!

11:33:00 PM

uikss??

alamak!!! kantoi ngan ibu aku tadi. kene la lecture jap. hehehe. kantoi ape? kantoi nick kat dungun. malu malu malu. ahaks!


starting die petang tadi la. aku chat-chat ngan mus. die dapat uitm dungun untuk degree ni. demm!! mase ni la ramai membe aku yang dapat kat dungun. mase aku ade kat sane, tak de la plak kan. cheese sungguh.

pastu, die mintak la aku tolong carikan umah sewe kat sane. mase ni la aku nak kene recall balik mane-mane senior yang aku penah kenal dulu dok umah sewe kat sane. hahahaha. sungguh tak ikhlas aku kan? ade hal je baru nak kontek. well, aku memang camni. tak caye tanye membe-membe aku.

aku pon try la kontek ade sorang abang ni. abang we namenye. aku kenal die mase kitorang penah jd OC untuk MDS dulu. aku try la call die. tak berangkat. mesej pon tak berjawap. aku lak nak cepat gi umah wek aku mase tu, last-last aku tinggal jela fon tu kat umah.

balik je aku dari umah wek aku, aku tengok tak de la plak symbol mesej ke, miskol ke kan. so, aku assume tak sape-sape la yang kontek aku semase ketidakhadiran aku tu. skali, ibu aku bukak cite daaa. die kate ade orang kol nak cakap ngan boboi. ibu aku pon kate la salah nombor ni. takde orang name boboi sini. die lak lupe yang fon yang die tengah pegang mase tu fon aku. haruslah orang kol cari aku kan? lame sket tu, abang tu sebut name betol aku. baru lah ibu aku kate yang aku takde. gi umah wek aku.


aku mase denga ibu aku cite tu da tepuk dahi da. KANTOI la yang kat dungun orang panggil aku boy. adeh. ibu aku terkejut la nape orang boleh panggila ku camtu. die tanye aku lasak ke tak kat sane. mesti la aku jawap bese-bese je. mampos aku la kalau aku cite aku slalu tendang budak-budak faris ngan asip ni kat sane. tu memang tempah tanah kubo corner lot tu. huhu

chillex-chillex ibu. kak long still straight ag walaupon kak long macam ni. dun worry. ade calon nanti kak long bawak balik umah ek jumpe ibu ngan ayah. hehe. tunggu la 6 taon ag ke. sabar itu bukan ke separuh dari iman. kan?


[ked's sketching]

You Might Also Like

10 Comments

  1. ah,,ko jangan nak ngade2 zwan..huhu

    ReplyDelete
  2. klakar lah. apa-apa pun, selamat belajar di uitm. ambik hotel management ke?

    ReplyDelete
  3. waaa..malu2..huhu..da abes da pon kat sn..ni nk smbg degree lak kat shah alam..aku bkn bdk hotel..tourism mgt sbnanye..

    ReplyDelete
  4. hye nuruhuda..mekasih follow.. :)

    ReplyDelete
  5. hahahahahaha
    lawak bila mak ekau kata salah nombor tu
    hahahahahaha

    Apabila Aku Meminati Drama Dan Filem Dari Korea Dan Jepun

    ReplyDelete
  6. hehe.,sempena boboi boy la ni~
    nice bog anyway~

    salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^

    ReplyDelete
  7. Boboy????nice name....sweet gtu...heheheeheh...

    ReplyDelete
  8. bukan sempene boboi boy la rasyid..sempene aku trkantoi nick aku ngan mak aku..hahahaha

    hans, tu baru org sebut name boy..kalau kero?kompem ibu aku rase yg aku ni ade split personality..

    zatty,,sweet ke?hehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers