BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?

2:22:00 PM

uikss??








perggghhh.. aku join segmen ben ashaari ag kali ni!! make, kate2 aku sebelom di hentam pasni,,


"sile hentam aku yea! jangan malu2. aku akan sediakan perisai yang kalis emo kat dalam hati aku." hehehe


kritikan anda amat aku hargai. peace yoo!!


digital word sketching by ked

You Might Also Like

50 Comments

  1. header tu lukis sendiri ker ??
    comel sgt2 tau (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  2. font maybe blh tukar. yg lain dah ok :)

    ReplyDelete
  3. simple n nice blog...tapi kalau font tu tukar yg simple je lagi mudah dibaca..tq!!

    do leave ur comment at mine ya!! =)

    http://kemnrocky.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  4. uih...cerianya.....

    tambahkan lagi cerita² menarik...

    happy blogging...salam singgah follow²

    ReplyDelete
  5. woot..woot...nak komen tang tulisan warna warni silau cikit..hee~ apepon nice blog.. marila hentam saya pulak..kihkihkih

    http://dayahjelita.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  6. hadoiii err jgn letak terlalu byk gmbar..memberatkan blog..dan terlalu pnjang smpai kene scroll ke bawahh.Neway hepy blogging k :)

    ReplyDelete
  7. kemaskan widget tau?

    tapi kan.... header tu nape comel sangat?

    nak jugak la header mcm tu nanti :D

    http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  8. header lawa... wee

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  9. Hi... Emma datang nie !! Blog nie okay da TAPI FONT BANYAK SANGAT KALER... heheheh silau la...



    http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  10. http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  11. mcm lmbt je loading... errr..

    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  12. Dtg singgah kritik ^________^..
    heee...mcm la saye bagus sgt bab2 kritik belog ni..


    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  13. nmpk crowded la...kurangkan mana2 yg patut oke

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  14. nice blog.. sy suka blog yg simple + kemas + senang loading..

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  15. x mo kritik hihihi...boleh...ok dah ni...teruih follow sekali...
    http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  16. yuhuuuuuuuu..alya dtg nie!! ekekek..centerkan header dan tukar background blog yg lebih menarik supaya tak serabut..happy blogging dear! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ReplyDelete
  17. suka sangat dengan header sebab nampak kreatif . yang lain suda oke tapi kalau background hitam nie tukar kepada putih lagi lawa kot :)

    http://budakbajukurung.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-gua-punya-blog-sikit.html

    ReplyDelete
  18. loading OK... background cuba tukar... engatkan tak habis loading lagi tadi... hehe~

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  19. Salah satu blog yang harus digegar, diterjah dan dikritik...info yang menarik, simple, ringan nak diloading..yang aku suke..tersusun rapi..xde lampu liplap..cun..dan saya dah follow....

    http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-bro-kasi-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  20. nice blog :) keep it up and happy blogging :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  21. wahhh..ramainye yang sudi kritik aku!!toche2..segale kritikan korang akan aku ambil untuk wat penambahbaikkan..

    majority komen pasal header aku yang kiut tu..hehee..header tu aku memang wat sendiri..aku da try centerkan die tapi still tak jadi gak..anyone boleh tolong tak??

    background lak memang quite striking..aku still lam process nak cri background baru yang lembut2 kaler die..da jumpe nanti aku tuka ek?

    font kaler2 tu lak memang tema blog aku yang kalerful ni..insya Allah,,pasni aku akan kurangkan kaler tu ek?

    hepy blogging uolss!!

    ReplyDelete
  22. hi awk !!
    wow byk nye color..
    header cute tp mcm x kne dengan background..
    overall nice..



    kritik belog saya juge yee.. :) http://imnabilawahab.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  23. zaty dtg nak mengKRITIK nie ..:p

    simple + comel.. sempoi lah header tu ..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  24. nampak kemas dan memuaskan hehe cewah hehe.. x pandai nak kritik sgt nie hehe :) btw i like ur blog hehe :)

    jemput2 lah dtg ke sini pulak hehe
    http://alyajane.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  25. http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    nice blog~~
    simple dan fast load~~
    pakcik suke~~
    :P

    ReplyDelete
  26. suke header awk!
    http://tirana91.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-sikitbleh.html

    ReplyDelete
  27. hello..

    singgah bW dr segmen BA & trs follow..

    cepat loading..wow!!:))

    jgn segan singgah jenguk sini yerr..:))

    http://nadznur.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  28. colourful..hehe
    cute :)
    happy blogging...

    http://kishiakaike.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  29. header cantik...
    nak jugak..tolong buatkan boley x?

    http://areda91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  30. hai dear... blog kamu dah kemas dah :D


    http://letopkeypad.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  31. comel2, tp berat ckit nk loading..

    jom2, kritik blog ninie

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  32. hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Aku Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    ReplyDelete
  33. jenguk dr blog bro ben and follow sini (;
    tak sempat nak join . so dtg singgah jela :P
    kalau free datang la blog saya ye :)

    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. tulisan dan warna yg digunakan mmg terbaek..

    ape pown happy blogging..^_^

    jom kritik blog gadis pulak..
    BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    jom join nie jugak..
    camner nak join churp churp

    ReplyDelete
  35. cantik warna...menarik juga..saya pun baru so tak pandai sangat nak komen

    jom singgah

    http://kancil8349.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. nape ada verication word..susah nk follow..huhu

    http://dilamin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  37. hah??verification word??how come?sy rase da disable da..huhu

    ReplyDelete
  38. background nmpak kelam kabut siket .. kalau tuka yg lebih simple it will look better kot .. yg len ok , kemas dan ringan .. :)

    juga boleh follow sini jika sudi .. :)

    http://izyannadira.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-boleh.html

    ReplyDelete
  39. alalalal kiut la header.. suka plak tgk.. blog nie ok cume background terang sangt.. hehehe.. yg laen ok.. (^_^)

    ReplyDelete
  40. salam,dah ok,loading cepat jer cuma background entry kasi cerah macam putih ker..btw hepi blogging

    ReplyDelete
  41. follower ke 75 datang ni :)

    blog cantik, tapi kalau boleh buat popup comment. mesra pembaca sikit. peace!

    jom terjah n follow sini :)

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    ReplyDelete
  42. blog neh kalerful, cun. jom terjah belog sy.

    http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  43. colorful..msti kamu seorang yang ceria..:)

    http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    ReplyDelete
  44. err,,ramai yang suggest popup komen tu..ape die ek?hehe

    aku dan sesuatu,,yeahh!!sy mmg sowg yg ceria..huhu

    ReplyDelete
  45. cantik & kemas.
    header tu terbaik!
    keep it up!

    ReplyDelete
  46. singgah n follow sini. nice blog yewwww.

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers