BEREVOLUSI

12:00:00 AM

uikss??

sukahatinya di maklumkan bahawa blog ini sedang mengalami iaitu pertukaran kulit dari kaler yang menyaketkan hati kepade kaler yang agak lembut sedikit. 



oleh itu, aku selaku owner blog ni nak mintak maap kepade sume readers aku kalau-kalau korang ade terbace entries yang terdahulu pastu teros rabun warne sebab kaler font yang digunekan.

bagi sesiape yang dah lupe camne rupe blog aku dulu, biar aku jelaskan kat sini. oleh kerana background nye berkaler hitam, aku banyak pakai kaler-kaler yang extra cerah macam putih, light yellow, light green dan banyak lagi.

so, untuk background putih skang, kaler-kaler sebegitu amatlah tidak sesuai. sabar yea sume. aku still dalam process untuk meng edit balik entry-entry lame tu.

terima kasih kerana sudi membaca repekan aku selame ni yea!!! *terharu*

                      http://www.emocutez.com
digital word sketching by ked

You Might Also Like

17 Comments

  1. haha..revolusi..biar simple asal gempak..=)
    0))

    ReplyDelete
  2. @farhanahadzlan : macehh..hehe..amik iktibar dari ketidak matangan masa lalu..

    ReplyDelete
  3. suka background skang....lebih enjoy kalau baca entry....

    ReplyDelete
  4. @msred : hehhe..mekasih3

    @sergeant keroro : revolusi!! yeahh..

    x sie2 nampaknye aku wat make over..

    ReplyDelete
  5. comel dah....!ni jeles nieh.... ngehahah

    ReplyDelete
  6. yeke MB? maceh3..hehe
    ala, MB pny ag comel..jelez rsenye..huhu

    ReplyDelete
  7. Tukar lah apa jenis pun.. asalakan kiut.. ngehehehee....

    ReplyDelete
  8. daya tarikkan baru... tema gadis2 :)

    ReplyDelete
  9. @khuzrin kamarudin : kiut main theme blog ni..hehe

    @saiazuan : gadis ke? oh no!

    ReplyDelete
  10. yeah.. gadis suka kaler lembut2.. haha but dont worry.. most of blogger is girl.. so rmi la visitor pas ni :)

    ReplyDelete
  11. @saiazuan : hopefully la ek..trase seperti gadis2 bese lak aku..hehe

    @bigdaddys : macehh!! :)

    ReplyDelete
  12. layout ni lagi kemas. cayalah!

    ReplyDelete
  13. @irshadim : wah, kemas ke? baru pas sapu tadi..hehe

    ReplyDelete
  14. comel2.. hehe.. lg comel dr hamba

    ReplyDelete
  15. @hamzah ian : wah, blogger femes komen kt blog aku..hehe..mekasih2..comel2 pun kurang readers pon x gune gak kan?

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers