RASE TERTIPU PON ADE

5:40:00 PM

uikss?? 


rase tertipu dan tidak ingin ditipu lagi? jika anda penggune celcom, make beralih arah la ke hotlink. manakala, jika anda penggune hotlink, move la ke celcom. hahahahaha. simple kan?


between hotlink ngan celcom, yang mane 1 korang rase okay? kamon laaa. kalau time besday masing2, aku rase celcom la yang paling di puje2 kot. maw taknye. dapat kol free ke sume nombor 8 pax for a whole week! bapak la jimat! tapi kan, tu la. semenjak due menjak ni, aku tak taw la ape problem celcom ni. weekend baru ni, ade la sorang membe aku ni, zaty namenye. die mesej aku, gitaw yang die baru je check kedit die lam kul 2 tu, ade la lam 7 hengget lebih kan. tup2 mase die tengah high tea, die tengok balik, kedit die da tinggal 53 sen! musykil giler! padahal die tak gune pon.



aku pon penah kene cenggitu gak. aku pon bagi la tips2 yang bernas kat zaty untuk mengatasi masalah negare camni. salah satunye ialah, aku cadangkan zaty supaye topap dalam kuantiti yang minimum. if before this die slalu topap 10 kan, topap la 5 je. at least, law celcom wat hal camtu, tak de la terase sangat kan? hehehehe

tak pon, law die nak topap 10 gak, beli kad topap 5 hengget, 5 hengget asing2. key in 5 hengget lu. da abes yang tu, baru masuk 5 hengget lagi. for UPAX users cam kitorang ni, topap sket pon tak de hal. sebab expired date 2016 nanti! muahahahhaha

agaknye, celcom bace kot idea2 bernas yang aku kaci kat zaty tu. bile aku check belen aku lak, demmm!!!! tinggal la 29 sen je. baru semalam aku check ade lagi 2 hengget lebih!! aku pon same kles cam zaty tu. mak tak gune pon semalam nyahhhhh!!!! waaa~~ turn aku lak kene. 

kekadang, aku pon letih nak pakai 2 nombor ni. hotlink ngan celcom. tapi, nak wat camne. due2 ade function die yang tersendiri dan aku memang depends on both of them. celcom is more to members, hotlink lak lebih kepade family aku. dan juge kepade beberape kerat membe aku yang pakai hotlink. hehehehe

so, ade tak mane2 celcom user yang penah kene cam aku ngan zaty? nak jugak taw ape masalahnye kan? sharing is scaring ya know!!! huhuhu

p/s : errr, font kaler merah tak bermakne aku support hotlink yea. due2 pon aku layan fair and square. ngeh3... pape pon celcom broadband the best! hahahahaha


[ked's sketching] 

You Might Also Like

2 Comments

  1. salam kenal..

    saya pakai hotlink..ok je..huhu..

    jemput ke blog..

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. mekasih follow en. nasir..

    shhhh..sy pon pakai hotlink gak..due2 sebenanye..hehehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers