HANG TAW APA??

6:15:00 PM

uikss?? 


hai!! hurm.. aku baru je pas kene sound ngan adik aku sebab selalu online. ayat paling berbise skali die kaci kat aku, "awak tak kecian ke kat ibu nak bayar bil letrik tiap bulan?" aishhh.. kalau korang kene sound ngan adik camtu, boleh tahan ke diam je? ggggrrrr... geram aku!!


FHI(for her info), aku jarang sangat online ok?? yes, memang before this, mase die keje, die ingat aku online la siang tu. tak sangat ok? cube korang cakap bile mase aku nak online hah? siang tu nak basuh baju lagi, kemas umah ag, masak lagi. mane ade mase! tengah hari, adik2 aku balik, diorang nak men game lak. malam, bile balik keje, time die lak. da tu, bile time aku? aku pon curi2 mase gak.


lagi satu, die tak paham taw passion aku sebagai seorang blogger. walaupon tak feymes kan... korang pon mesti la slalu bukak blog kan, nak tengok ade tak orang komen entry korang. follower bertambah ke, hape ke. die laen la. membe ramai. ade orang nak layan mesej slalu. aku? kat blog ni lah aku meluahkan rase. blog ni lah buah aty aku satu2nye.


huhuhu. da lege da aty aku skang. kadang2, kalau kite ade masalah atau tak puas aty ngan sape2, luahkan la. supaye kite tak tensyen memikirkannye. macam aku, aku ade blog. korang??

You Might Also Like

1 Comments

  1. chill boy..
    tunggu t dyer ada lappy...baru ko tgk lak saper on9 lama

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers