FLASHBACK ZAMAN HINGUSAN

12:34:00 PM

uikss?? 


korang!!! petang semalam aku ade jumpe balik baju aku mase skola menengah dolu!! waaa~~ nyaris2 ayah aku nak bako da sebab mase tu die tengah punggah2 balik kaen baju lame yang nak bako. seb bek aku sempat nampak. kalau tak, wassalam....

season giler nih!!! ni sume otograp membe2 aku pas last paper LK rasenye. hahahha. mane2 budak imtiaz yang terbace post aku ni, hah, cari la kot2 name korang ade tak kat situ. ngeee~~

hah, tu baru baju skola. ni lak baju umah sukan aku. jangan terkezut yea uollsss. aku dulu umah pepel! haaa, glamerz tak umah sukan aku? skola korang ade umah kaler pepel camni? tak de kannn. yang basic merah, biru, ijou, kuning tu common la kan? haaa, skola aku ade lagi 2 additional umah sukan. pepel ngan coklat. comel tak skola kitorang? ^______^


U80!!! u tu stand for ungu. 80 tu lak baju yang ke 80 untuk umah pepel ni haaaa. tu mase zaman aku dulu la. skang ni diorang da tak pakai numbering da kottt. 

haaaa, tu la due mende yang aku jumpe dan sempat di selamatkan sebelom kene bako!!! huhu. memang la da burok, tapi tu kenangan bebbb...
[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. bestnye main conteng2 baju.. baju skolah zwan dah hilang xtaw p mana dah.. HUHU

    MySuaraBlog: Universiti Penanti Bakal Ditubuhkan

    ReplyDelete
  2. whoa..

    aku pon naseb je jumpe..

    nyaris2 lagi tu..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers