MOH BERKEMPEN

10:53:00 PM

uikss?? hah? nak berkempen? kempen mende lak ni? chillex2 uols. gini citenye. petang tadi, mase aku mesej2 ngan ada, die ade cakap kat aku, "boy, banyaknye entry ko bulan mei ni. hah, tak yah la nak view bape entry aku bulan ni. too late! hahahaha. tak de la. bukannye banyak pon. ade la lam 10 entry tak silap aku. tapi kire tula pencapaian terhebat aku selame aku berblogging ni. bukan ape, sebab aku jarang post new entry. paling gigih lam sebulan ade la 10 entry jep. huhu. 


aku pon reply balik kat ada tu, " bukan ape ada, skang ni aku tengah mengamalkan 1 good habit iaitu "CAMPAIGN 1 DAY, 1 ENTRY".






haaa. paham tak kempen ni pasal ape? of kos la pasal entry!! kwang3. hahahahaha. tak de la. aku wat kempen ni untuk memotivasikan diri aku secara khasnye dan membe2 aku secara umumnye supaya mengigihkan diri untuk mengepos at least 1 entry 1 hari. haaa. baru la blog kite ni tak dipandang hine oleh masyarakat. ye dok?


okies dokies, since my selesema pon da makin terok, dok bersin2 je dari tadi, aku open la this campaign kepada sesape yang berminat. sile2 la share kat membe yang len ek? jangan lupe wat link blog aku taw. 


dengan ini, saye menyeru membe2 saye untuk join kempen ni. hehehee
@kak atie
@una
@ada
@ira
@ain sabri
@atul
@gurl
@nab


enjoy ya!!!

bile ked khaydee mule meraban

You Might Also Like

3 Comments

  1. lwa!!
    blik umh nnti ssh da la ari 1entry,kt cni pon ssh..

    ReplyDelete
  2. haa,,sementare x de kat umah tu,,post la bebanyak entry ek??
    hehehe..sile2 la pomot kempen tu kat owg len ek..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers