AN ENTRY FOR YOU

2:02:00 PM

uikss?? 

ssseeelamat. selamat hari ibu. ku ucapkan kepada semmmuuua. hehehe. mesti cam peliks je kan denga lagu aku ni? bek korang angguk. law tak aku tak sambung entry ni dah! (angguk2) . hehehehe. taw pon takot. gud3.

oke2. back to the point. sempene ngan ari ibu ni kan, aku nak wat 1 entry untuk ibu aku yang bername, *rolling drum* PUAN SRI NORBIBI BT FAZAL RAHMAN !!!!!!!!!!! yeahhh. please give her big claps.



weee~~ tu la die my super dupper ibu. hah? yang mane? harusla yang tudung ijou tu. keh3. sile abaikan muke tak semenggah aku tu ek. tu muke zaman aku mude2 dulu. hehee.

oke la, tak mo meleret2. kehadapan ibu yang terchenta (walaupon kak long taw ibu tak bace blog kak long ni), time kaseh banyak2 kerane telah banyak berjase lam membesarkan kak long dan adik2 dari kitorang kecik sampai la skang. sob3. kak long taw, ibu da banyak berkorban untuk kitorang. kadang2, baju kitorang selalu je tuka, sampaikan untuk beli baju kat diri sendiri pon ibu berkire. macam ari tu, ibu berkenan sangat kat blouse tu. tapi ibu tak nak beli sebab tengok harge die 50 hengget. ibu kate mahal. padahal, tu la harge standard blouse zaman skang ni. ibu kate, tak pela, len kali beli. puas kitorang pakse ibu beli. kitorang suh ibu fitting, cantik sangat bile ibu pakai. tapi ibu tak beli jugak. atas alasan, tak sesuai la. padahal kak long taw, ibu lagi pentingkan baju kitorang mase tu.

                                                    

ibu, kak long membesar daripade kite susah, sampai la ekonomi kite kukuh sket skang ni. kak long nampak ape yang ibu dah berkorban untuk kitorang. kak long sentiase ade bersame2 ibu ketike mengharungi ujian terbesar lam hidup kite. kak long jugak ade mase ibu eksiden moto nak anta kak long gi skolah dulu. kak long taw sume tu ibu. 

ibu, maapkan kak long sebab kak long penah wat ibu nanges mase gado ngan adik2 dulu. kak long gak da kecewakan ibu ngan result spm kak long, attitude kak long mase masuk sbp dulu dan banyak lagi. 


ibu, ibu adalah ibu yang terbaik bagi kak long. tak de sape dapat gantikan tempat ibu sekirenye ibu tak de 1 ari nanti. kak long sentiase doakan kebahagiaan ibu dunia akhirat. semoge ibu dipanjangkan umur untuk melihat kejayaan kak long dan dapat merase dwet gaji kak long bile kak long da keje nanti. 


                                            

dengan ini, kak long, AFIQAH BT KHAIRUDDIN, berjanji bahawasenye, kak long tak kan melupakan jase2 ibu dan akan menjaga ibu seperti mane ibu menjaga kak long sampai masenye nanti.

dengan itu, buat ibu ku, selamat hari ibu!!!! love u ibu, forever and always!! muaaahhhh!! 







[ked's sketching]

You Might Also Like

0 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers