3 YEARS MEMORIES

2:33:00 PM

uikss?? 



tadi online fesbuk. tibe2 tengok ika ade tagged aku kat video nih. sobsobsob. sedih wooo. pejam celik pejam celik, da abes diploma aku. da 3 taon aku rupenye aku blaja kat dungun. macam aku cakap sebelum ni, idop aku kat sane da macam ikan sweet sour minum ngan teh pahit da. hehehehe. cam tu le perumpamaannye. ni kalau cikgu maisarah dengo ni kompem die mengamok punye la. ayairkkk!!! dari part 1, mase sume orang sangat naive ngan campus environment, sampai la ke part 6, bile sume da rase tanggungjawab berkerje, kite dah berjaya lalui bersame2. sungguh, aku rindu THE FAMILY OF B. taw, nanti kite sambung degree kite akan jumpe balik. tapi, muja ngan eda camne? diorang da tak continue da. aaaaahhhhhhh..... aku surely akan rindu kat korang!!!! so, aku nak dedicate kan lagu ni kepada mereka, yang selalu bersame aku tak kire susah atau senang, sepanjang 3 tahun ni.
[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. tahiniah! ahaha :))
    lepas ni sambung degree tak?

    ReplyDelete
  2. hehe..
    maceh ceca..
    yup..sambung..and still in the same field..
    :)

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers