ENJOY SHARING YAW!!

12:16:00 PM

uikss??


enjoy sharing yaw!! *meaowww!!* ocopots!! melatah la plak kuceng sebelah aku ni. heheehe. 


mesti korang tertanye2 kan, nate gapo gak ni? bak kate Justin Timbertasik,, sharing is scary uolsss. 


so,, setelah di tag oleh cik atul kite,, aku pon tengok cam intersting jep mnde ni,, make,, aku pon menyahut la cabaran tersebot!!!






antare terms and conditions nye ialah:


1) buat 1 post bagi 5 bende yang interesting pasal diri korang
2) copy and paste kan gambau kat atas ni kat belog korang
3) kalau korang x paham,, sile2 lak check sendiri kat link cik pasir ni ek.


haaa,, oke x??


so,, biaow la eden yang sotat dolu ek.


1) eden ni hah suko sangat makan megi ruski tomyam. yum3!!
2) eden tak suko makan peanut butter. oily taw!!
3) eden suko kaler itam! bagi eden,, kaler tu kuat sobab tak ado kaler laen bulih celen dio.
4) eden suko sangat maen kuceng bioaw pon da 2 love bite eden dopek dari beliau2 sumo
5) eden suko tengok cito cino. lagi2 bilo aaron kwok berlakon. cair eden di buek nyo.


okies. done about me. nak tag diorang lak la. hihihihihihi


1) kak atie
2) adda
3) una
4) gegurl
5) ira


p/s : suke suki je ni.

You Might Also Like

2 Comments

  1. nombo satu kite dh same.thanks tau.apreciate sangat2.hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    awk da try makan ruski??
    sdp taw..
    mee die kenyal..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers