SAYE TAK DOP BELOG + SHUKE KONDEM BELOG KAWAN SAYE

8:33:00 PM

uikss??aku tergerak untuk wat entry ni,,bile one of my fwen,,seorang blogger + lebih rapat ag,,akak sepejabat ngan aku,,die punye blog kene kondem ngan kawan die sendiri. .sungguh x bertamadun manusie itu. .aku taw,,norm la law kte ckp blog sum1 ni ntah pape. .bese la. .2 kan pendapat individu. .tp guys,,x de la smpi msg owg 2,,ckp psl blog die. .demm!!!nk taw betape "baeknye" kawan k.atie 2,,bace kat cni kay. .

see,, da bace??sungguh sopan kan mulut kawan 2. .bak kate k.atie,,ello??lu ingat senang ke nak wat blog ni??adakah ianya semudah seperti menanam tebu di tepi bibir??(ape kene mengene tebu lam cite ni pon aku tak taw,,ignore jep la). susah taw x!!!lag2 nak wat stalkers readers interested ngan ape yang kite tulis. .

konsep blog ni same la ngan fesbuk korang jep. .panah x korang view wall sum1 ni,,penuh ngan ayat2 pasrah,,dendam,,tachings what so ever kn. .pnah x??kompem pnah kn. .tpu la law x pnah. .

mmg la kte kadang2 smpi saket aty membacenye. .tp nak wat cmne,,da 2 wall die. .shuke aty die la nk write ape pn. .adakah slp mark zuckerberg cni cz die x pnah ltk term & condition bahawe kite x ley post status2 yag berunsur taching2??agpn,,die mn la phm bhse melayu. .wajarkah sy tny ni sedare sedari???

hah??amacam?/skang korang paham x konsep blog 2 cane??x paham gak aku kene suh korang bukak acc fesbuk la plak pasni. . (--!)

solution untuk orang cm2 kan,,ape kate ko jep yg kaci idea kt owner blog yang ko kondem boringgggggg la,,jiwangggggg la,,crowdedddddd la,,nk wat entry ape. .yela,,idea ko kan BERNAS SANGAT!!!SEBAB 2 LA KO X WAT BLOG. .SEBAB TAKOT OTAK KO 2 KERING BILE IDEA MENGALIR KELUAR. .x ke g2 sume??

bile ked khaydee mule meraban

You Might Also Like

2 Comments

  1. tima kasih kerana menyokong saya....terharu mak....uhuhuhuhuu

    ReplyDelete
  2. saba mak..
    jgn nanges yea..
    bc yg part 2 pny kt ada laks..
    ahaks

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers