LBR - LAGENDA BUDAK RAPID

10:58:00 PM

uikss??

waaa. malu giler seyh arini. nak taw punce? ada ngan yana la punye pasal! grrrr~~aummmm! auk3! alamak? terlebih suda. :)

the story is like dis la. bia aku start dulu ek. for your info, aku everyday pergi keje naik bas. op kos la public transport no.1 penang ialah rapid penang. makenye, oleh kerana hari-hari aku akan naik bas yang same iaitu bas 502 dari balik pulau ke georgetown, harus la aku kenal or cam muke-muke bese yang nek bas skali ngan aku tiap-tiap pagi. one of them ni ade la sorang mamat ni. dan, for your info again, dari balik pulau ke georgetown memang sangat lame law naik bas. dekat sejam lamenye. so, di wajibkanlah kami sebagai penumpang, lagi-lagi yang dapat seat, untuk tido di dalamnye tanpe ragu-ragu lagi. hekhekhek

makenye, nak dijadikan cite, ade 1 arini, 1 pagi yang hening, aman damai dan burung-burung pon berkicauan walaupon aku tak dengar, aku pon standard la kan, tido lam bas sementara tunggu nak sampai tu. mase da nak sampai tempat aku, aku pasan la ade sorang mamat ni still tido lagi. dan, mamat tu suppostly turun kt hospital yakni sudah berada jauh ke belakang da pade mase tu. OMG! mamat tu da terlajak la. aku nak kejut, tapi, ragu-ragu jadinye. takot-takot la yang memang hari tu mamattu tak nak turun kat situ ke, ape ke. tak ke teabl 43.78 inci muke aku mase tu kan!

sudahnye, aku tak kejut pon mamat tu. aku wat-wat cam tak nampak je kes tu walaupon terdetik jugak la rase bersalah dalam hati kan. tapi, nak wat camne? dah aku sendiri pon tak bape nak sure sangat kan. aritu, sampai je opis, aku cite la kat budak-budak ni.

nk djdkn citenye,,pg td,,aku kne g meeting ngn miss,,ada,,yana,,k.fara kt jabatan kebudayaan dan kesenian negeri pulau pinang. .ala,,yang dkt ngan galeri p.ramlee 2. .taw x,,muke sape yg aku jumpe mase mule2 bukak pintu 2?? MAMAT YG TIDO LAM RAPID 2 taw x!!!demmmm!!!!aku pn ckp kt kt yana ngn ada. .demmm skali ag. .di0wg g bsg lak. .seb bek  mamat 2 x dga. .phheww~~

sumenye brjalan ngan lancar sampai la ke akhir meeting. .tbe2,,tnpe di duge,,mamat 2 g tanye yana cmni,, " awk2,,kwn awk yg ujg 2 g keje nek bas ek??" umang aih. .trkujat mak nyeh la aku. .smpi ke tmpt aku dga mamat 2 tanye. .x sgke die pon pasan aku. .demmm!!!malunye aku. .yg yana ni plak sgt la lurusnye,,g ckp gini kt mamat 2,, "ooo,,awk la yg slalu td0 lam bas rapid 2 ek??". . . .=.="

k0 agak2 la kan,,x ke cm mamat 2 pikir yang aku ni slalu ngumpat psl die/aku ade crush ngan die ke??x ke negetive pndgn nye trhdp aku yg chumel ni???aishhh. .

and the best part is,,mase tgh kms2,,aku trnampak pen yana ni,,papermate law aku x silap,,kecik comel jep. .mcm tuan die. .aku tego la,,eh,,comel pen ko yana. .malangnye,,yana 2 pn da jd sound trouble cm aku. .die g ckp kt mamat 2 yang aku ckp die 2 comel. .demmmmm3!!!!mmg malu gler shiyal mase 2. .mase 2 jela. .huhuhuhu. .kompem la aku kne cop pompuan gtl ngn mamat 2. .

g2 la cteny. .ni es0k ni,,aku hrp2 mamat 2 x nek 1 bas ngn aku,,law x..........................

p/s : hahahaha. .ni klu di0wg tyaw k0mpem aku kne bahan. .FYI,,nme mamat 2 syafiq and die student practical cm kt0wg. .ahaks!!!jgn tny aku taw mn psl ni. . =))
[ked's sketching]

You Might Also Like

4 Comments

  1. toya la boy
    mne ko taw nma dy syafiq???????
    n dy trainee???
    nmpk sngt ko ngan dy skandal
    pas nie kteowg nk bahan ko secukupnya

    ReplyDelete
  2. hahahaha
    2 la..
    owg len kli msuk meeting kne alert,,psg telinge 2..
    aish..

    ReplyDelete
  3. eyewhhh!!!
    bkn la..
    tlg sket ek..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers