SEBENIER SIAM

11:04:00 AM


uikss??


yeay!!! semalam aku dapat sebenier dari thailand. jgn jeles sume.


hahahaha. sebenanye, semalam mami ngan kakak baru balik dari thai. da 2 ari diorang pegi . before kakak pegi tu, aku lam mamai-mamai, sempat lagi kim sling bag thai 1. aku kan suke mende-mende yang eksotik camtu. tapi, aku tak de la bergantung harapan sangat. ade oke, tak de nak wat camne kan?


da lame da aku nak cari sling bag sebenanye. since aku hang out ngan member-member aku dan aku rase yang susah nak bawak wallet, fon 2 bijik. 2 yg aku nak sangat sling bag 2. law bawak bag pack, besa sangat la lak. bukan x penah aku bawak beg PKPL gi queensbay, malu lak aku pastuh. huhuhu


before dis, aku berkenan sangat nak beli sling bag domo kun kat prangin mall tu. tiap kali lalu depan kedai tu, mesti aku singgah tengok. tapi kan, mende 2 mahal sangat. 34 hengget gitu. x mampu la mak uols. dwet aku tinggal bape jep. kering aku kat penang ni nanti law ikotkan sangat nafsu shopim aku 2. so, aku decide la x nak beli. jumaat minggu lepas, aku gi skali ag, tengok2 beg 2 da x de da. waaa~~musnah la sudah harapan ku.


aish, nak wat camne kan. tapi, Allah tu Maha Pemurah lagi Maha Mengetahui. Dia taw, ape yang Dia da planning untuk kite. Dia x bagi kite ape yang kite nak, tapi Dia bagi yang terbaek dari 2.


makenye,




taraaa!!! ni la yang aku dapat!!! mekasih banyak2 kakak ngan mami sebab ingat kat kak long, beli beg ni. denga cite ade orang 2 sampai kene cubit2 ek nak beli beg ni. heehehehe. luv both of u soooo mucccchhhhhh!!! muaaahhhhh3!!!




digital word sketching by ked

You Might Also Like

6 Comments

  1. npe la aku upload gmba die jd trblik ek??

    ReplyDelete
  2. kumpul sehari singgit...34hari...ha...baru la dapat beli beg tue....muahahhaha

    ReplyDelete
  3. hahahaha
    gud idea k.atie..
    mslhny,,sy ni,,nk kumpul seposen pn ssh,,apth ag singgit. .
    haaa,,cane 2 ek??

    ReplyDelete
  4. una,,siyes kte jd shopaholic law g sn. .ley jd gler slp2 6t. .

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers