SAYA SANGAT HOT!!!SAPE NAK KENAL NGAN SAYA???

5:00:00 PM

uikss??haaaa,,,bare gler aku mse type entry ni. .huhu. .sgt clake kn statement cm2??tp,,2 la yg faktanye. .ish3. .dunie akhir zaman la katekan. .


ctenye brmule cmni. .smlm,,nak djadikan cte,,mse aku nak nek bas nak balik umah,,sit da penuh. .yg ade pun kat belah2 blkg. .sape nak d0k weh??gler ke hape. .da la laki sje penoh kt blkg 2. .mmg law aku g owg kate mmg tmph tnh kub0r k0ner lot la jwpny kn. .


s0,,ade la 1 tmpt dsblh s0wg gadis manis,,ayu,,brbaju kurung,,brtudung litup,,ah,,begitu manis skali aku mlhtnye. .tettt~~opss,,2 cm dri aku jep. .ahaks. .oke,,back 2 studio. .sebenanya,,aku nk ckp yg ad sit k0sg sblh s0wg minah ni. .die pki bju cm trend2 budak2 culture sh0ck skang ni la. .ala2 artis 2. .ngn sun glassesnye,,suar skinny cm rabak2 tu + sliper jmban wedges skali. .aku lam aty,,alamak??ni dak p0mpuan yg aku ngumpt lam aty kt lua td 2??aku kne d0k sblh die ke??kerna trpksa,,aku d0k gk la sblh die..


everything just run smoothly. .aku smntre nk smpi 2,,dga la lagu via earf0n aku. .sbg s0wg rkyt mesia yg brwawasan,,aku x de la bangsat sgt psg lgu x pki earf0n lam bas,,nk bg sume owg dga. .bukan 2 isunye d cni yea. .


yg jd isu 2,,ble die strt k0ling jantan keparat mn tah nk suh mai amik die. .aku mule2,,x de la mnt sgt nk dga. .tp ble aku curik2 dga,,nk muntah lak aku rse. .bdk2 kecik x baligh ag yg d0k sit dpn aku sume pdg blkg tg0k p0mpuan 2. .aku dga di0wg bisik2 kate, "awat akak 2 ckp s0wg2??gilo apo??" hahaha. .klaka2. .dik,,akak 2 pki handsfree la. .


k0nbersesyen p0mpuan trsbt berupe bgni :


PBH(pompuan bajet hot) : ell0 u,,u nnti amik i yea. .
LYD(lelaki yg dhbgi)       : orait. .(tang ni aku reka jep cz aku x dga la laki 2 ckp ap)
PBH                               : u,,u bwk la awek u skali. .
LYD                               : x leh la u. .awek i x social. .s0b3. .
PBH                               : o0o,,u mean,,awek u x s0cial cm i la??


*******************

WADAFAK!!!huh!!lu igt,, lu d0k kampong cm gwa,,lu ckp i u 2,,u bandar la ek??urban style ek??yg plg aku x phm 2,,bgge sgt la jd s0cial 2??u mean s0cial 2 cmne??hang out ngn jntn smpi ke pg,,ik0t jntn g umah di0wg,,m0nggeng ngn mat2 rempit,,peluk sn cni??2 ke mksd s0cial??or more 2 prgaulan bebas. .ni cek,,sdr la dri 2 sket. .awk 2 melayu,,ISLAM ag 2. .npe nk bgge ngn 2 sume??Ya Allah,,siyes aku x phm ngn bdk2 zmn skang. .

You Might Also Like

2 Comments

  1. ada msg yang sgt bermakna kat sini...nice one pqah~~~ ;)

    macam mana boleh bangga dgn bersosial tu? hmm....

    ReplyDelete
  2. hehe. .tenkiu2. .
    grm la ceca. .cm bgge je ckp g2 sblh aku. .
    huhu
    aku sket pn x heran. .
    nk bgge ap sgt la aku pn x taw. .
    law die bgge yg die da khatam quran 10x ke,,aku tumpg kagum gk la. .
    x ke g2 ceca??

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers