HAPPY BIRTHDAY - THE CLICK FIVE

11:48:00 AM


" i know its way to late

but happy birthday "

ehem3, lagu tersebut ditujukan kepada sahabat ku yang terchenta iaitu, NURIZZATI BT KAMARULZAMAN a.k.a zaty!!! (sila tepuk tangan semua)

actually kan, besday die da lepas pon. 5/2 aritu. ahaks. tapi sebab baru skang ni aku dapat update blog aku, aku post skang la. hehe. zaty x kesah kan?? hah, kalau zaty x kesah, aiman lagi la x kesah. btol3, upin ipin pon menyahut.

makanya di sini, sempena ngan besday beliau, aku nak wat 1 entry spesel untuk beliau. ngeee~~

alkisah pertemuan zaty ngan aku ni, kat UiTM Dungun la. mase 2 kitorang wat degree same2. oppssyy~~terlebeyh suda. diploma je baru. hehe. both of us are classmate. mule2, x la rapat sangat ngan die ni. sampai la kitorang part 3, kitorang jadik kamceng. 2 la hasil dari ke'unite'an bebudak kelas aku. pastu lak, mase part 4, kitorang serumet. mase 2 la aku lagi2 mengenali die.

zaty ni baek sangat2. die pon seorang yang sangat kuat. kadang2, aku kagum ngan die. die rajin stady. x mcm aku, hampeh. hehehe. die selalu ade mase aku sakit, lam kesusahan. tiap kali aku sakit, macam demam ke, ape ke, die la yang picitkan kepala aku, bagi aku makan ubat. terharu giler!!! sampai skang ni, bile aku sakit kepala, aku memang sangat teringat-ingatkan die. zaty, mish u so0o0oo much!! sampaikan, aku ade masalah hati + 
perasaan, aku rujuk kat die la.






jadi, sempena besday ko ni, aku nak wish selamat ulang tahun kelahiran yang ke 21. semoge umur ko lebih bertambah + boleh tengok aku kawen nanti. hehe. semoge taon ni membawa 1001 kerahmatan buat diri k0. rezeki pon dimurahkan. aminnnn~~


terime la hadiah daripada aku yang x seberapa ni. hehehe. kek besday untuk sahabat aku yang terchenta. ko buleh save, wat wallpaper ek?? ni je yang aku termampu zaty. makan la ramai2 ek. ajk ecah ngan liya 2. x bek taw makan sorang. =))


aku taw k0 shuke kaler ij0u. .aku ch0ose la kek ni. .sedap kan zaty??



p/s : she was listed in my best buddies collection near my heart~~

You Might Also Like

1 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers