FEW HOURS HANG OUT

10:09:00 AM

uikss??arini cuti!!!hoyehhh(ni dialog 15hb ari 2 ek)


arini gk la,,aku dapat mesej dari yana,,ajak aku ngan ada kua. .aku yang daripada nak wat surat ni,,tros x jadi wat. .bosan la. .keje mase keje je la kan??(padahal x jumpe cari pendrive. .hahaahaha)


s0,,lam dok nak x nak kua 2,,aku g mandi,,iron baju,,ciap2 sume,,last2 jadi gak la nak g. .huhuhuhu. .maap yea,,4 ur info,,aku mmg keling sket. .sometimes. .kne mood tbe2 mls g 2,,x kua la aku. .


nak di jadikan cteny,,aku da ciap2 2,,d0k la dlu. .skali,,tg0k cte tamil ni,,cm best la plak. .rse nk cancel je kua aritu. .tp,,mmikirkan,,kte da jnji kn,,x elok la plak. .aku pn go 0n jela. .


dan2 plak,,kakak sudi anta aku smpi queensbay mase 2,,aku pon trime jela. .hahahaha. .tp kan,,otw g sn,,kakak bpe kali nguap. .aku 6pk die ngantok gler. .cian lak kt die. .smpi2 je kt dpn queensbay,,aku tka plan. .aku msg ada yg aku x jd g,,n ckp kt kakak yg aku nk pth bl8. .bek ada mhupun kakak,,due2 bengang kt aku. .


aku bkn ap,,dlm keadaan kakak mcm 2,,aku tk0t la nk kci die drive s0wg2. .die kn tgh ngntok mse 2. .aku ajk die kua mkn es krim die x maw. .mls cri parking kateny. .die dok glk la kt aku sbb aku wiso sgt psl die. .ley plak g2??huhuhu


last2,,after aku mke sure yg die stabil,,aku g gak la. .2 pn sbnany,,da otw pth bl8 da pn. .stlh dleteri oleh ada,,aku pn brnti la kt BJ,,di0wg amik aku kt sn. .


hehehehehe,,see. .aku mmg keling kn??x yh gtaw,,aku mmg da taw da. .


then,,kt0wg pn g la jln2 tnpe arah tuju. .destinasi kt0wg kali ialah,,GURNEY PLAZA. .


weee~~beshkn law dpt mkn2 camni. .


haaa~~ni la mknn yg aku order. .pasembur!!!2 pn stlh mndpt bimbingan khas dri ada. .law x,,k0mpem 20 hengget aku kne cekik tyme 2. .

say,,AAAAAAAAAA

motip sgt kmre aku jd cmni. .ish3,,2 la,,gatai sgt tka setting. .

1 msia green,,1 msia clean. .(err,,ke trbalik)

d tepi pntai yg seluttt,,tarakuchacha,,tarakuchacha~~

sume sebok dok tyg kaki yg da sah2 x de cagu. .2 yg konpiden 2. .

lek yea. .aku amik gmba ngn sume owg. .dun wory. .

pose ala2 msia desperate model g2. .

2 die ble piranha mkn,,tlg je la jwpny. .

sebelum. .

jemput mkn sume!!!

lam toilet pn jd??ish3. .



no3 ada. .gimik je oke. .2 aku pny. .hahahaha

You Might Also Like

2 Comments

  1. alolo boy ko berkira ek ngan aku...
    aku gak yg tolong ko pilih pasembur menari ko 2

    ReplyDelete
  2. alaalala,,
    aku guro jep..
    jgn tacing2 na..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers