ANTI KEPADA VIRUS

2:37:00 PM

uikss??arini ari jumaat. .ari yg barokah. .s0,,sempena mgambil keberkatan ari jumaat 2,,pjbt aku rest 2 jam stgh arini. .strt dri kul 12.15 - 2.45 ptg. .b0le g2??ahakss. .


jdny,,pjg la rest kt0wg arini dri ari2 bese. .slaluny,,law rest lme ni,,kt0wg akn mkn ngn fana. .kwn ada. .skang ni da jd kwn kt0wg da la. .tnpe byk ckp+neg0,,kt0wg pn decide je nk mkn pizza arini. .


slps mkn pizza + smbil ngumpat bdk pizza 2,,kt0wg pn nek la tgkt 5 prangin mall nk cri anti virus. .aku mmg anti virus aku expired arini. .aku cpt2 cri 2 bkn ap,,trigtkn kate ada yg anti virus die expired,,pastu,,die x instal yg bru. .last2,,abs sume files die corrupt. .tak0t la aku jd cm2. .2 yg rushing sgt g bli 2. .


mule2,,aku pnah gk tny yana ngn ada 2,,dak prac kt tmpt aku la. .nk x share ngn aku bli yg 3 user pny cz aku tg0k,,yg 1 user,,kaspersky mhl gler. .tp,,s0b3. .sume x maw!!huwaa~~trigt lak mse dlu2,,aku share ngn dak kls aku ag 2 0wg,,apis ngn lieya bli yg 3 user pny. .


make,,kt0wg pn strt la merewang2 cri natang 2. .g 1 kdai ni,,usha2,,1 user 99 hengget. .trcekik aku mndganye w/pn mse 2 aku bknny tgh mngunyah pn. .hehe. .tbe2,,fana 2 tny kt aku. ."ang nk bli anti virus ka??aku nk msuk skali la. ." perggghhh~~pucuk di cte,,ulam mndtg(t0l x pribhse aku ni??hntam sje la labu). .aku pn ap ag,,0ke2. .tp,,spe ag s0wg ek??last2,,ada lak nk j0in venture gk. .ALHAMDULILLAH. .jmt la dwet aku. .ni la yg dnmekn,,sharing is caring~~


agkny,,brkt kt0wg sharing la k0t. .kt0wg jmpe 1 kdai yg murah gler die jual. .k0wg byg la,,dri hrge bese 165 utk 3 user,,die bg 105 jep. .kdi len pn plg murah,,115 jep di0wg ley bg. .kreny,,rzeki kami la 2. .syukur~~


apa ag,,bl8 pjbt 2,,kt0wg trus install. .lege aku ble da install~~

tadaa~~

ni tgh install kt lappy ada

haa~~ni kt lappy aku lak. .

You Might Also Like

0 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers